Bruiloften

Ik kan me helemaal voorstellen dat jullie het belangrijk vinden dat het met de fotograaf op jullie bruiloft klikt. Daarom is het ook fijn dat we vooraf vrijblijvend een gesprek kunnen aangaan waarin we meteen wat informatie kunnen uitwisselen. Jullie over hoe de bruiloft er uit komt te zien en ik over mijn werkwijze.

Mocht ik de bruiloft gaan fotograferen, dan gaan we vóór die tijd gezamenlijk naar de locatie om alvast een kijkje te nemen (als ik de locatie nog niet ken). Op de dag zelf zorg ik dat alles perfect wordt vastgelegd maar dat ik zo min mogelijk duidelijk aanwezig ben. Zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat ik zachte schoenen (of pantoffels) aan heb in de trouwzaal zodat je me niet hoort lopen. Het zijn kleine dingen, maar het wordt erg op prijs gesteld.

Ook laat ik niets aan toeval over. Zo heb ik bijvoorbeeld altijd 2 goede camera’s bij me mocht er onverhoopt iets gebeuren met één van de camera’s. En om ook uit te sluiten dat ziekte of omstandigheden roet in het eten gooien werk ik samen met andere fotografen zodat ik die snel kan benaderen. Mocht ik verhinderd zijn op het laatste moment (en dat is alleen wanneer het echt niet anders kan) kan ik een alternatief aanbieden. Op deze manier worden jullie niet geconfronteerd met de zorg om op het laatste moment een andere fotograaf te moeten regelen (maar uiteraard is de keuze op dat moment aan jullie).

Er gaat altijd iemand met mij mee om mij te ondersteunen, maar die ook foto’s neemt van momenten die ik niet kan pakken. Als ik me bijvoorbeeld richt op de uitwisseling van de ringen kan de ander de reacties van de gasten fotograferen. Willen jullie echt een volwaardig ‘second shooter’ dan kan dat ook geregeld worden. Zo zorgen we voor een mooi totaalbeeld van de dag waar je met veel plezier op terug kan kijken!

Ik heb verschillende keuzes in pakketten:

Pakket 1:

Per uur. Ik fotografeer vanaf 3 uur voor € 695,- (incl. BTW).

Ieder extra uur is € 100,-.

Pakket 2:

Dagpakket van 8 uur fotografie voor € 1095,-.

Pakket 3:

Totaal pakket van 8 uur dagfotografie, een zeer luxe trouwalbum (35cm x 35cm), 2 mini-albums en een USB-doosje met stick met de foto’s digitaal) voor € 1499,-.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en prijzen via bellavie@live.nl!

×

Privacy Policy Settings