Naar boven

Fotoreizen naar Portugal

Ik organiseer inmiddels al jaren prachtige fotoreizen naar Portugal.  Vanuit mijn passie voor fotografie, paarden en een mooie natuur zijn deze reizen ontstaan.

De fotoreis naar Portugal vindt altijd in het voorjaar plaats (mei).

Doordat ik dit al jaren doe heb ik inmiddels mooie contacten opgebouwd en komen we op plaatsen en stallen waar je normaal gesproken niet snel komt.

Tijdens deze fotografiereis zijn we vooral gericht op paarden in portret en actie in mooie settings. Dus zonder ruiter. Af en toe wordt er een uitzondering gemaakt als er typisch iets Portugees is waar we ook een persoon bij hebben.

De insteek van deze reis (en ook mijn andere reizen) is dat het genieten moet zijn! Ik vind het belangrijk dat een ieder die aan deze reis deelneemt ook heerlijk kan ontspannen en daarom zoek ik ook mooie accommodaties uit waar we gedurende de reis verblijven. Een accommodatie waar je je heerlijk terug kunt trekken als je daar behoefte aan hebt, maar waar we ook gezellig bij elkaar kunnen zitten.

Niets moet, alles mag!!!

Wil je de kamer delen of wil je liever alleen op de kamer? Dit laatste is mogelijk tegen een meerprijs.

Verder is er altijd ook wel een vol programma zodat je met veel portfoliofoto’s naar huis kunt die je nog heel lang kunt gebruiken.

Eerstvolgende reis:

24-29 mei 2023 (VOL)

Prijs:

De prijs voor de fotoreis naar Portugal is € 1395,-

Lees hier de reisvoorwaarden.

Wat neem je mee?

 • Camera en lenzen (met een bereik tot 200mm)
 • Geheugenkaarten
 • Extra batterijen
 • Stevige wandelschoenen
 • Kopieën van reis- en ziektenkostenverzekering
 • Geldig paspoort
 • Pinpas/Creditcard
 • Evt. laptop met Lightroom en Photoshop
 • Cardreader (optioneel)
 • Externe schijf voor opslag (optioneel)

Inclusief:

 • Vervoer tijdens de gehele reis
 • Het luxe verblijf  (obv 2 persoons kamer)
 • Begeleiding van een professionele fotografe (BellaVie PhotoArt)
 • Alle toegangsgelden van de excursies in het programma

Exclusief:

 • Vliegreis
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Maaltijden (die zeer goedkoop zijn)
 • Dranken

Petra van der Weiden: Inmiddels alweer een tijdje terug van de fotoreis naar Portugal in mei. Deze reis stond al gepland in 2020, maar corona gooide roet in het eten, dan maar duimen voor het jaar daarop. Maar ik moest toch nog even geduld hebben. Na mijn reis in 2019 had ik gelijk voorgenomen om de reis nogmaals te gaan maken omdat het zo geweldig was. De reis dit jaar was dan ook weer ontzettend leuk, fijne groep andere fotografen. Allemaal met hetzelfde doel. Genieten van alles wat er te zien en te fotograferen was. Maar ook de gezelligheid onderling. Martine en Petra hadden weer een fantastische reis in elkaar gezet. Mooie paarden kunnen fotograferen, mooie locaties bezocht en heel vriendelijke mensen ontmoet. Graag wil ik iedereen bedanken voor de geweldige dagen en vooral Martine en Petra. Liefs Petra

Jolanda Westrik: In 2022 eindelijk de reis van 2020 kunnen maken. Wij hebben enorm mazzel gehad, geen wachttijden op Schiphol en gelijk bij aankomst waren de koffers er. De 7e keer mee met Fototravel.nl en het viel wederom niet tegen. Nee, het was fantastisch! Elke keer weer verrassend hoe snel de groep met verschillende mensen toch weer zo goed voelt. Een paar bekende mensen en locaties gezien, maar ook weer verrassend mooie nieuwe. Het is nooit saai en elke keer toch weer anders. Tijdens de Corona tijd heb ik weinig tijd besteed aan fotograferen, maar ik was toch blij met de foto’s die ik tijdens de reis kon maken. Altijd een uitdaging als je met professionele fotografen op pad gaat, maar ook mooi om je aan hen te meten. Wederom dank Martine & Petra!

Ida: In mei 2022 meegeweest naar Portugal. Een prachtige reis, mooie settings, lieve eigenaren van supermooie Lusitano’s en medecursisten ontmoet. Alle dagen weer een verrassing wat we gingen zien, waar we terecht kwamen, geen dag was hetzelfde. Het hotel was een heerlijk verblijf, na zo’n prachtige maar best intensieve dag een fijn “thuiskomen”. Alles was goed geregeld door Martine en Petra, zelfs een onverwachts extra nachtje, maar die vergeten we maar snel 🤭 Ik ben, als alles het toelaat, sowieso volgend jaar weer van de partij. Bedankt meiden 😘

Petra van der Weiden: “Fotoreis naar Portugal april 2019. Wat een fantastische reis heb ik mee mogen maken. We hebben verschillende schitterende locaties bezocht met prachtige Lusitano paarden. Er was eerst nog wat onzekerheid of we alle locaties konden bezoeken omdat er door een staking geen diesel te verkrijgen was, maar gelukkig was de staking snel voorbij en konden we ook locaties bezoeken die iets verder weg waren. Een heel mooie tijd gehad in Portugal en niet alleen genoten van de paarden, maar ook van de mensen, de reisgenoten.Hartelijk dank voor de geweldige begeleiding door Martine de Leeuw (fotografie) en Petra Bieringa (reisleiding), wat hebben we veel gezien en ook heel veel gelachen. Volgend jaar weer?” Ik denk het wel!

Jolanda Westrik: Portugal 2019 was een fantastisch avontuur! De eerste dag werd de noodtoestand uitgeroepen, vanwege een staking waardoor er geen dieselolie getankt kon worden. Het land was al snel in chaos, onze fotoshoots werden onzeker en onze koffers waren niet aangekomen. En… het regende… Gelukkig werd er het steeds beter op, het weer klaarde op, er kon weer getankt worden en op dag 6 was ook mijn koffer gearriveerd… We hebben prachtige avonturen beleefd, mooie paarden gezien op mooie locaties. Nieuwe en oude vrienden ontmoet. Martine de Leeuw en Petra Bieringa, het is nooit saai om met jullie op pad te gaan, luv you! PS Inmiddels al voor de 6e keer mee geweest

Anita Lubbers: Tja… En dan nu Portugal! Ik was al mee geweest naar Andalusië in 2016 en heb daar zo ontzettend genoten dat ik ook mij heb aangemeld voor de reis naar Portugal. Naar Portugal kan iedereen wel gaan maar onder leiding van Martine & Petra wordt deze reis absoluut onvergetelijk en niet te vergelijken met een zon en relax vakantie bij een luxe oord. Je ziet veel van het landschap en de lokale bevolking. Iedere dag is weer een beleving en je vermaakt je voortdurend. Ik kan jullie verzekeren dat je geen moment spijt krijgt als je meegaat met deze reis. Alle dagen lachen, gieren en brullen, heerlijk eten, en een drankje…. Met deze groep meiden heb ik het zo leuk gehad dat ik iedereen gewoon mis en heel graag weer een keer mee wil! Liefs Anita❤️❤️

deel met #bellavie_photoart

Volg @bellavie_photoart for inspiratie.

error: Content is beveiligd / Content is protected !!