Fotoshoot

Portret- en gezinsfotografie

De fotoshoot voor een portretfotografie duurt ongeveer een uur. Ook de shoots voor gezinnen (tot 5 personen) vallen hieronder. Ik hou ervan om heerlijk buiten te fotograferen en zo mooi te spelen met lichtinvallen.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Of het nu om één persoon gaat of om een heel gezin of familie. Vanuit een ontspannen sfeer krijg je veel betere foto’s.

Shortshoot

De shortshoot (1 persoon) is ideaal om een mooie zakelijke/social media profielfoto te krijgen. De shoot duurt ongeveer 15 minuten. In deze 15 minuten wordt gebruik gemaakt van één achtergrond naar keuze en kan er niet omgekleed worden.

Shortshoot gezinsfoto 

Wilt u wel een familiefoto, maar hoeft u niet een foto van iedereen afzonderlijk, dan is de shortshoot familiefoto een mogelijkheid. Er worden dan verschillende foto’s gemaakt van het gehele gezin of familie (5 stuks). Hiervan kan er één worden uitgekozen die in hoge resolutie wordt aangeleverd. Deze kan worden afgedrukt op canvas.

Newbornshoot

Momenteel worden er geen newbornshoots aangeboden ivm drukke werkzaamheden.

Boudoirshoot
Bij de boudoirshoot gaan we voor de foto’s waar ieder lichaam het mooist uitkomt. Dit is een uitgebreide shoot waar we spelen met licht en houdingen en waar je zelf veel inbreng hebt.

Dierenshoot (paarden en/of honden)

Bij de dierenshoot worden naar gewenst portretfoto’s, standfoto’s en actiefoto’s meegenomen. Leuk van het dier alleen, maar ook de interactie tussen dier en mens vind ik mooi om vast te leggen!

×

Privacy Policy Settings