Naar boven

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Michel Reijers Michel Reijers uit Ermelo heeft geschreven op 11 juni 2021 om 08:04
Wat heeft Bellavie toch mooi onze trouwdag vastgelegd. Met veel plezier en toewijding worden de foto's gemaakt en dat zie je in het eindresultaat terug. We hebben genoten van onze dag en dankzij de foto's kunnen we hier met genot jarenlang op terug kijken. BellaVie enorm bedankt voor alles!!!
Lilly Lilly uit Hillegom heeft geschreven op 26 mei 2021 om 01:06
Een hele leuke shoot gehad met mijn 20jarige merrie in Soest en wat zijn de foto's prachtig geworden een hele mooie herinnering voor altijd. Martine is een hele lieve spontane vrouw geef tijdens de shoot goeie aanwijzingen. Ondanks dat het weer niet echt mee zat is het toch gelukt om hele mooie foto's te schieten. Ze is heel flexibel en weet precies hoe ze het wil en is snel met de nabewerking. Echt een professionele fotograaf een absolute aanrader! Kortom een hele fijne fotoshoot gehad 🙂
Marloes Versteeg - Van Doorn Marloes Versteeg - Van Doorn heeft geschreven op 2 februari 2021 om 14:36
Ik heb een 1 op 1 workshop shoot & edit bij Martine gevolgd. Enorm veel geleerd, geweldige modellen en het ook nog heel gezellig gehad! Ik kom zeker nog eens terug voor een workshop, meeloopdag en hopelijk een fotoreis. Dan je wel Martine!
Martine van den Berg Martine van den Berg heeft geschreven op 1 december 2020 om 14:20
Vandaag een 1 op 1 cursus gehad.....een echte aanrader! Een persoonlijk uitleg van mijn camera en instelling, het wordt gelijk in de praktijk gebracht. Het was een mistige dag en daardoor echt veel geleerd en de goede hondenmodellen deden het super goed. Dank je wel!
Annemieke Buizer Annemieke Buizer uit Rotterdam heeft geschreven op 4 november 2020 om 21:10
Afgelopen weekend een hele mooie herfstrapportage mogen doen op een hele mooie locatie in Apeldoorn. Martine is een hele spontane creatieve fotografe met heel veel oog voor detail ook de rust en alle tijd neemt, echt heel blij met het eindresultaat:-)
error: Content is beveiligd / Content is protected !!