Naar boven

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
52 berichten.
Simone Karis Simone Karis heeft geschreven op 7 september 2021 om 07:59
Bedankt Martine de Leeuw voor je fijne les vandaag. Ik weet nu veel meer uit mijn camera te halen dan ik deed. Ook als niet 100% beginner was het leerzaam!
Mireille Knippers Mireille Knippers heeft geschreven op 7 september 2021 om 07:57
Bedankt Martine de Leeuw voor deze zeer leerzame basiscursus. Heel fijn om nu te weten hoe mijn camera werkt. We gaan heel veel oefenen!!
Monique Honders Monique Honders heeft geschreven op 7 september 2021 om 07:54
Wat was de basiscursus een super leuke cursus! Bedankt Martine de Leeuw voor deze erg gezellige en leerzame dag. Vandaag gelijk al volop aan het oefenen geslagen. Zo leuk!!!
Michel Reijers Michel Reijers uit Ermelo heeft geschreven op 11 juni 2021 om 08:04
Wat heeft Bellavie toch mooi onze trouwdag vastgelegd. Met veel plezier en toewijding worden de foto's gemaakt en dat zie je in het eindresultaat terug. We hebben genoten van onze dag en dankzij de foto's kunnen we hier met genot jarenlang op terug kijken. BellaVie enorm bedankt voor alles!!!
Lilly Lilly uit Hillegom heeft geschreven op 26 mei 2021 om 01:06
Een hele leuke shoot gehad met mijn 20jarige merrie in Soest en wat zijn de foto's prachtig geworden een hele mooie herinnering voor altijd. Martine is een hele lieve spontane vrouw geef tijdens de shoot goeie aanwijzingen. Ondanks dat het weer niet echt mee zat is het toch gelukt om hele mooie foto's te schieten. Ze is heel flexibel en weet precies hoe ze het wil en is snel met de nabewerking. Echt een professionele fotograaf een absolute aanrader! Kortom een hele fijne fotoshoot gehad 🙂
error: Content is beveiligd / Content is protected !!