Naar boven

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
52 berichten.
Marloes Versteeg - Van Doorn Marloes Versteeg - Van Doorn heeft geschreven op 2 februari 2021 om 14:36
Ik heb een 1 op 1 workshop shoot & edit bij Martine gevolgd. Enorm veel geleerd, geweldige modellen en het ook nog heel gezellig gehad! Ik kom zeker nog eens terug voor een workshop, meeloopdag en hopelijk een fotoreis. Dan je wel Martine!
Martine van den Berg Martine van den Berg heeft geschreven op 1 december 2020 om 14:20
Vandaag een 1 op 1 cursus gehad.....een echte aanrader! Een persoonlijk uitleg van mijn camera en instelling, het wordt gelijk in de praktijk gebracht. Het was een mistige dag en daardoor echt veel geleerd en de goede hondenmodellen deden het super goed. Dank je wel!
Annemieke Buizer Annemieke Buizer uit Rotterdam heeft geschreven op 4 november 2020 om 21:10
Afgelopen weekend een hele mooie herfstrapportage mogen doen op een hele mooie locatie in Apeldoorn. Martine is een hele spontane creatieve fotografe met heel veel oog voor detail ook de rust en alle tijd neemt, echt heel blij met het eindresultaat:-)
Michelle Hulshof Michelle Hulshof heeft geschreven op 26 oktober 2020 om 18:14
Vandaag een ontzettende leerzame en gezellige workshop gehad. Ik heb bij BellaVie PhotoArt (voordat de workshop plaats vond) al een aantal tutorials gekocht, waarin alles heel duidelijk wordt uitgelegd qua bewerken. In de toekomst wil ik nog graag een keer mee doen met een meeloopdag. Martine heel erg bedankt voor de tips en tricks (en de tosti;-). Ik ga er heerlijk mee aan de slag:-)
Johan Heegsma Johan Heegsma heeft geschreven op 26 oktober 2020 om 08:25
Vrijdag 23 oktober had ik met Martine afgesproken voor een fotobewerking workshop. Bij binnenkomst werd je vrolijk begroet door een vrolijke Martine. Ze had alles goed voorbereid er stonden in haar studio 2 computers, 1 voor mij als cursist en 1 voor haarzelf. Het begon met de vraag wat wil je leren en wat kun je al. Na een bakje koffie en een stroopwafel begonnen we. Eerst liet zij mij een foto doen en daarna liet ze zien hoe zij hem zou doen. Dan zie je de mogelijkheden pas van het pakket, maar bovenal van haar kennis die zeer goed is. Nadat zij de foto heeft gedaan en ik wat aantekeningen heb gemaakt, kon ik het zelf ook proberen om haar na te doen en zo de techniek meester te maken. Deze combinatie van uitleg en zelf doen is erg goed en ze legt het ook gerust nog een keer uit als het te snel ging. Twee leerpunten van mijn kant is wel dat het ook handig is om de exacte gegevens te noteren hoeveel belichting/schaduw etc zij toepast en zorg voor een volle telefoonbatterij i.v.m. opnames:-) Want je gaat thuis toch proberen het cursus resultaat na te maken en dat valt nog niet altijd mee. Al met al een hele mooie 3 uur durende workshop, die intensief is maar erg leuk bij deze goede docent. Wil je wat verder met je foto's gaan en wat meer van Photoshop en Lightroom en fotobewerking leren dan beveel ik haar van harte aan, om dit in een privéworkshop op te pakken bij Bellavie en Martine!! Als ik dit iets meer onder de knie heb wil ik hier zeker een vervolg aan geven.
error: Content is beveiligd / Content is protected !!