Naar boven
Delen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
Mieke Sniers Mieke Sniers uit Tegelen heeft geschreven op 30 mei 2019 om 12:13:
Gisteren een zeer informatieve workshop fotobewerking gevolgd. Ik had wat specifieke vragen en Martine gaf een duidelijke uitleg. Het fijne van deze workshop was de persoonlijke benadering. Er was voldoende tijd om het een en ander uit te proberen. Ik heb al wat bewerkingen kunnen toepassen. Maar nu is het natuurlijk zaak om verder te oefenen.
Petra van der Weiden Petra van der Weiden uit Leerdam heeft geschreven op 29 mei 2019 om 15:47:
Vandaag een workshop fotobewerking photoshop en Lightroom bij Martine gevolgd. Omdat ik nog wel een aantal bewerkingen in Photoshop wilde leren, heb ik deze workshop geboekt. Aan Martine aangegeven wat ik graag nog wilde leren, Martine heeft dat opgepakt en we zijn ermee aan de gang gegaan. Heel goede uitleg gehad en later thuis er weer mee aan de gang gegaan. Ook heb ik een paar tutorials aangeschaft en hiermee kan ik als ik het even niet meer weet deze terugkijken en weer aan de gang. Hartelijk dank Martine voor deze geweldige workshop Photoshop, het was de moeite waard!
Sylvia Kosse Sylvia Kosse uit Almere heeft geschreven op 27 mei 2019 om 19:11:
Wat zijn wij blij dat wij bij Bellavie een familie fotoshoot hebben gedaan! De shoot was super leuk om samen met Martine te doen en de foto’s zijn prachtig geworden! Het lijkt wel of onze kindjes zo uit een sprookje komen ?
Marisa Kroon Marisa Kroon heeft geschreven op 22 mei 2019 om 07:36:
Fantastische ervaring gehad met de fotoshoot! Een hele fijne sfeer, Martine weet je snel op je gemak te stellen. En de foto’s zijn gewoon kunst! Echt een geweldige ervaring, zeker een aanrader om een shoot bij Martine te boeken! ?⭐️
Marielle Ruiterkamp Marielle Ruiterkamp uit Den Ham heeft geschreven op 2 mei 2019 om 07:02:
29 april een privé cursus gedaan bij Martine. Honden in actie en portret. Honden in actie dat had ik echt nog nooit gedaan dit was echt de eerste x voor mij . Martine ik vond het echt top en wat ben ik blij dat ik het bij jou de cursus gedaan hebt top !!!
error: Content is beveiligd / Content is protected !!