Naar boven

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
52 berichten.
Maicah en Steven Maicah en Steven uit Lelystad heeft geschreven op 29 augustus 2020 om 10:09
Wat zijn wij blij dat Martine onze foto's voor onze grote dag heeft gemaakt! Zo'n lieve en spontane vrouw waar je je gelijk op je gemak bij voelt en wat hebben wij gelachen en genoten! We kregen al binnen 4 dagen het bericht of we de foto's wilden komen bekijken. Zijn mega blij met alle prachtige foto's die ze gemaakt heeft! Zou Martine aan iedereen willen aanraden!
Monique de Wit Monique de Wit uit Amsterdam heeft geschreven op 17 juli 2020 om 20:01
Ik zag de oproep 'Grote hond gezocht', nou grote hond heb ik! Paarden gewend, check! En al snel stond de afspraak in mijn agenda:-). Mijn Duitse dog heeft wel even de tijd nodig om kennis te maken, maar meteen was er gezelligheid en vertrouwd gevoel en Mokum was snel op zijn gemak. Eenmaal op de locatie aangekomen waren er goede aanwijzingen, topideeën één en al professionaliteit! En voor Mokum was het een feestje, tussendoor even spelen en ontspanning. Echt een aanrader voor iedereen die mooie foto's willen!! ! Echt klasse!!! Zeer positieve ervaring!
Jolanda Jolanda uit Lelystad heeft geschreven op 2 juli 2020 om 09:06
Martine is een fantastische fotograaf en inmiddels ook vriendin geworden. Na een aantal jaar geleden de basis cursus gevolgd te hebben, werd ik steeds enthousiaster over fotograferen. Ondertussen al een aantal fotoreizen gedaan en dat is altijd een feest, vol avontuur en levert altijd dierbare herinneringen en mooie foto's op. Voor de nabewerking is het ook echt een aanrader om een cursus bij haar te boeken. Ze is zo gedreven, dat je zeker met de juiste tools weer naar huis gaat. Martine, binnenkort ga ik weer bij je boeken, want sinds ik een abonnement op Adobe fotografie heb, staat alles anders en word ik er geen wijs meer uit. Tot snel! Groetjes, Jolanda
Petra Bieringa Petra Bieringa uit Almere heeft geschreven op 23 juni 2020 om 13:22
Martine is absoluut de beste fotograaf, zij weet altijd "het moment" in haar lens te vangen. Elke fotograaf, beginnend of gevorderd, kan van haar leren! Altijd weer een feest om naar haar foto's te kijken!
Denise Birnie Denise Birnie heeft geschreven op 21 juni 2020 om 16:02
Fantastische fotograaf! Ik volg haar al voor lange tijd. Iedere foto is prachtig, welk onderwerp het ook is. Dat gaf mij de zekerheid om eens een fotoshoot van een fotograaf te doen. Contact vooraf is super. Ik kon al mijn vragen kwijt en hebben we alles kunnen bespreken. Ruim voor de afgesproken tijd krijg ik een bericht met de precieze locatie waar ze zich bevonden. Erg prettig als je onderweg bent met paard in de trailer. Eenmaal aangekomen in de duinen na een gezellige wandeling, gingen we direct aan de slag met zoeken naar een mooie plek. Wat ik fijn vond is dat ze snel ziet wat wel een goede plek is en wat niet. Zo verlies je weinig tijd. Ze testte eerst met wat foto's uit of het licht voor de foto's mooi was. Dat geeft alleen maar aan dat ze weet waar ze mee bezig is en dat geeft een vertrouwen. Ook heel fijn was dat we verschillende posities, locaties enz hebben gekozen. Hierdoor krijg je als eindresultaat veel totaal verschillende foto's ipv dat alles op elkaar lijkt. Echt geweldig enorm lieve vrouw, staat open voor nieuwe ideeën, neemt zelf initiatief en stuurt aan. Snel met nabewerking. En vooral haar enthousiasme over je paard en als combinatie tijdens de shoot en erna is enorm leuk! Al met al een super leuke avond geweest. Enorm genoten en heeeeeeeel blij met het eindresultaat!!!! Zou zo volgend weekend weer willen hahaha.
error: Content is beveiligd / Content is protected !!