Naar boven
Delen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
Meino de Ruijter Meino de Ruijter uit Minderhout, België heeft geschreven op 11 april 2019 om 14:35:
Ongelooflijk blij met deze top fotograaf! Super goed aangevoeld wat onze wensen waren en hiermee een verbluffend resultaat neergezet. Voor mij enkel nog BellaVie PhotoArt! Kan niet wachten tot onze volgende samenwerking!
Ilja Golt Ilja Golt uit almere heeft geschreven op 25 maart 2019 om 11:21:
Hoi Martine en Renate, Bedankt voor de reuze leuke shoot met mijn 2 kids en ons hondenbeest Pip! Ik dacht dat het een onmogelijke taak zou zijn om alle snoetjes dezelfde kant op te krijgen, maar wat deden jullie het fantastisch met zoveel geduld en enthousiasme. Kids blij, mama blij, hond blij ( met alle stukjes kaas....) en echt prachtige foto’s van wat ik nu gezien heb. Reuze benieuwd naar de rest. We komen zeker nog een keertje terug! Liefs Ilja, kids & poot van Pip
Elly Brouwers Elly Brouwers uit Lelystad heeft geschreven op 16 maart 2019 om 10:32:
Vandaag een workshop fotobewerking gehad, echt super! Duidelijke uitleg toegespitst op je wensen en niveau zeker een aanrader!
Samantha Bonarius Samantha Bonarius uit IJmuiden heeft geschreven op 1 maart 2019 om 14:42:
Vandaag een workshop foto bewerken gehad, onwijs leerzaam en gezellig. Martine neemt de tijd voor je en legt alles heel duidelijk uit. Ik kom zeker nog een keertje terug!
Jamie Wiebes Jamie Wiebes uit Lelystad heeft geschreven op 14 februari 2019 om 14:02:
Wat een prachtige dag was het vandaag om mijn bolle buik van 37 weken op de foto te zetten. Ik heb geen ervaring voor de camera maar dat is met de hulp en ervaring van Martine ook totaal niet nodig! Ik heb onwijs genoten van de me time en kijk onwijs uit naar de foto's :D! Martine en Renate onwijs bedankt dat ik me zo op mijn gemak kon voelen en voor het out off the box denken!
error: Content is beveiligd / Content is protected !!