Naar boven

Bij de meeloopdagen organiseer ik altijd mooie settings die volwaardig portfoliomateriaal opleveren. Dit doen we bijvoorbeeld bij zacht licht op het strand en in de duinen of bijvoorbeeld op een zandverstuiving.

Veel fotografen zijn je al voorgegaan en het is altijd een mooie belevenis om mee te maken. Ook de napret met de foto’s is natuurlijk belangrijk.

Ik geef uitleg over hoe ik een bepaalde setting zou fotograferen en wat mijn instellingen daarbij zijn. Daarna kun je zelf proberen en ik begeleid je hierbij. En uiteraard kun je vragen stellen! We gaan ervoor dat je met een goed resultaat naar huis gaat.

Volgende meeloopdag:

 

11 juli 2021: 
Meeloopdag IJmuiden strand met o.a. de prachtige Andalusische hengst Preferido van Sabien Zwaga. Ook ´hunk´ Jorrit is erbij wat weer prachtige foto´s gaat opleveren.
Tweede model is de goedgekeurde Cremello dekhengst Ismir du Telleu. Deze spierbundel kan op commando steigeren en nog meer. De paarden worden in portret en actie gefotografeerd.

Kosten € 150,-. (VOL)

31 juli 2021 strand IJmuiden
Bij deze meeloopdag gaan we Laar Valk met haar Perlino albino ExclusiVV fotograferen. Laar gaat in diverse jurken (glamour) en we fotograferen ExlusiVV ook alleen in portret en actie. Hij zal ook de zee in gaan. Voor deze meeloopdag gaan we ook wat meer artistieke houdingen uit proberen waardoor de foto’s ook weer uniek worden.
Bij regen wordt de meeloopdag verzet naar 1 augustus.

Kosten: € 150,- (VOL)

Algemeen
Bij slecht weer wordt de meeloopdag verzet. Modellen zijn uiteraard altijd onder voorbehoud. Mocht een paard kreupel worden van te voren en we hebben genoeg tijd, dan wordt er voor een ander model gezorgd.

In de zomermaanden zijn de meeloopdagen op het strand van IJmuiden niet eerder dan 18u omdat we dan pas met het paard op het strand mogen.

Prijsoverzicht

Meeloopdagen

150,00

  • Diverse mooie settings
  • Goed portfoliomateriaal
  • Begeleiding in fotografie
boek direct
error: Content is beveiligd / Content is protected !!