Naar boven

Bij de meeloopdagen organiseer ik altijd mooie settings die volwaardig portfoliomateriaal opleveren. Dit doen we bijvoorbeeld bij zacht licht op het strand en in de duinen of bijvoorbeeld op een zandverstuiving.

Veel fotografen zijn je al voorgegaan en het is altijd een mooie belevenis om mee te maken. Ook de napret met de foto’s is natuurlijk belangrijk.

Ik geef uitleg over hoe ik een bepaalde setting zou fotograferen en wat mijn instellingen daarbij zijn. Daarna kun je zelf proberen en ik begeleid je hierbij. En uiteraard kun je vragen stellen! We gaan ervoor dat je met een goed resultaat naar huis gaat.

Volgende meeloopdag:

26 juni 2021:
Een meeloopdag met de bijzondere Perlino ruin van Laar Valk op het strand bij IJmuiden. Dit paard is nog niet lang geleden gecastreerd, maar nog erg veel hengst in gedrag en kan daardoor ook niet met andere paarden. Het is wel een hele mooie verschijning die we zowel in portret als actie gaan fotograferen en ook met Laar Valk in een bijpassende champagnekleurige jurk. Omdat ik hier maar 1 model doe is er een gereduceerd tarief van € 75,-.

11 juli 2021: 
Meeloopdag IJmuiden strand met o.a. de prachtige Andalusische hengst Preferido van Sabien Zwaga. Wellicht is ook ‘hunk’ Jorrit er bij, maar dat is nog niet zeker.
Tweede model is de goedgekeurde Cremello dekhengst Ismir du Telleu. Deze spierbundel kan op commando steigeren en nog meer. De paarden worden in portret en actie gefotografeerd.
Ook het derde model gaat natuurlijk weer bijzonder worden.
Kosten € 150,-.

Bij slecht weer wordt de meeloopdag verzet. Modellen zijn uiteraard altijd onder voorbehoud. Mocht een paard kreupel worden van te voren en we hebben genoeg tijd, dan wordt er voor een ander model gezorgd.

Prijsoverzicht

Meeloopdagen

150,00

  • Diverse mooie settings
  • Goed portfoliomateriaal
  • Begeleiding in fotografie
  • Max. 6 personen
boek direct
error: Content is beveiligd / Content is protected !!