Naar boven

Bij de meeloopdagen organiseer ik altijd mooie settings die volwaardig portfoliomateriaal opleveren. Dit doen we bijvoorbeeld bij zacht licht op het strand en in de duinen of bijvoorbeeld op een zandverstuiving.

Veel fotografen zijn je al voorgegaan en het is altijd een mooie belevenis om mee te maken. Ook de napret met de foto’s is natuurlijk belangrijk.

Ik geef uitleg over hoe ik een bepaalde setting zou fotograferen en wat mijn instellingen daarbij zijn. Daarna kun je zelf proberen en ik begeleid je hierbij. En uiteraard kun je vragen stellen! We gaan ervoor dat je met een goed resultaat naar huis gaat.

Volgende meeloopdag:
11 juli 2020 strand IJmuiden (VOL)

16 augustus 2020 Canadameer Drents Friese Wold (VOL)

5 september 2020 strand Castricum. Minihengstjes, grote hond en kleine meisjes (VOL). Kan nog wel worden opgegeven voor de reservelijst.

17 oktober 2020 In een herfstbos bij Drenthe. 6 goed afgerichte bordercollies, een eend, kleine meisjes en wellicht een minipony. Alles in herfstsfeer (VOL).

De meeloopdagen van 5 september en 17 oktober zijn op een zaterdag gepland. Als het die dag regent is de zondag een alternatief (dus 6 september en 18 oktober).

Prijsoverzicht

Meeloopdagen

150,00

  • Diverse mooie settings
  • Goed portfoliomateriaal
  • Begeleiding in fotografie
  • Max. 6 personen
boek direct
error: Content is beveiligd / Content is protected !!