Naar boven

Martine is een award winning fotografe en gespecialiseerd in actiefotografie met dieren (paarden), maar ook in het fotograferen van bruiloften en spontaan op de foto zetten van mensen/kinderen.

“Wat ik het mooie vind aan fotograferen is de veelzijdigheid. Voor mij is een shoot nooit hetzelfde. Als er een shoot bij mij geboekt wordt vorm ik me van tevoren al wel een beeld van hoe we de shoot gaan doen en wat het resultaat moet zijn qua sfeer. Daar merkt de klant eigenlijk niets van want tijdens de shoot wil ik dat het zo spontaan mogelijk verloopt.

Kinderen kunnen lekker hun eigen gang gaan terwijl ik er omheen fotografeer. Uiteraard let ik dan goed op inval van het licht e.d. maar daar merken de kinderen niets van. Zo krijg ik de meest spontane foto’s en ontspannen mensen en dat is mijn doel. En als moeder van een 19-jarige zoon weet ik ook wel goed met opgroeiende kinderen om te gaan:-)

Ik vind het ook heerlijk om mijn kennis te delen. Vandaar dat ik met grote regelmaat workshops geef. Het is prachtig om te zien hoe enthousiast de deelnemers aan de workshops zijn en ook vol passie gaan fotograferen. Daar haal ik veel energie uit.

Zoals gezegd is reizen ook een grote passie en dat combineer ik ook met fotograferen door mooie fotografiereizen naar Andalusië en Portugal te organiseren.

En zoals de tekst op de muur in mijn werkruimte zegt:
“A good life is a collection of happy moments”
En dat is wat ik vastleg….

Leontien Gaasenbeek uit Almere schreef op 22 maart 2020 om 16:26:
Prachtige actiereportages! Aanrader voor iedereen die wat anders wil!

Eva uit Ede schreef op 23 januari 2020 om 16:00:
Wauw wat zijn de foto’s mooi geworden! Het was super om de fotoshoot te mogen doen. Lekker spontaan en niets gedwongen. Precies zoals we gehoopt hadden ?

Rachel Beijkirch uit Almere schreef op 15 december 2019 om 10:18:
Vrijdag 13 december een combinatieworkshop Lr en Ps gevolgd bij Martine. In het begin was ik best zenuwachtig, maar dat was nergens voor nodig. Ze neemt de tijd om het je zo uit te leggen dat je het begrijpt. Wat ik heel erg fijn vond. Jammer dat mijn laptop besloot niet goed mee te werken, heb ik toch heel veel kunnen leren over Lr en Ps. Dank je Martine voor je tips en adviezen. Ik hoop hiermee verder te kunnen groeien en ik kom zeker nog eens terug voor een workshop.

deel met #bellavie_photoart

Volg @bellavie_photoart for inspiratie.

[instagram-feed feed=1]
error: Content is beveiligd / Content is protected !!