Prijslijst

  • Portret (€ 150,-)
  • Gezin (€ 150,-)
  • Mens & dier (€ 150,-)
  • Paarden (€ 250,-)
  • Honden (€ 150,-)
  • Zwangerschap (€ 150,-)
  • Shortshoot profiel (€ 49,-)
52547-p-19642678-1453731250

Omdat het in weekend altijd erg druk is geldt hier een toeslag van 20%. Bovenstaande prijzen zijn inclusief nabewerking en BTW. Buiten Lelystad worden reiskosten berekend (0,39 ct/km). Wanneer het verder is dan een uur rijden van Lelystad wordt ook € 25,-/uur reistijd berekend.


Portret
Hier vallen alle shoots van 1 tot 2 personen onder.  De fotoshoot duurt ongeveer een uur. Ik hou ervan om heerlijk buiten te fotograferen en zo te spelen met de lichtinvallen. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Zo krijg je mooie ontspannen foto’s. Bij de shoot zijn 5 foto’s in hoge resolutie inbegrepen. Meer bijbestellen is mogelijk.

Gezin
Deze shoot is bedoeld voor 3-5 personen, dus ideaal voor gezinnen. Heerlijk buiten waar de kinderen hun eigen gang kunnen gaan en ik er omheen schiet om de meest spontane foto’s te krijgen. Ook bij deze shoot zijn 5 foto’s in hoge resolutie inbegrepen. Meer personen zijn ook mogelijk voor € 10,- per persoon (+ 1 foto per persoon in hoge resolutie extra). Bijbestellen is mogelijk.

Mens en dier
Het is me vaak opgevallen dat zodra er een dier bij een shoot wordt betrokken je vaak de mooie sprookjesachtige foto’s kunt krijgen. Er is automatisch sprake van een stukje spontaniteit en ook de band tussen mens en dier vastleggen vind ik heel mooi om te doen. Bij de shoot zijn 5 foto’s in hoge resolutie inbegrepen. Meer bijbestellen is mogelijk.

Paarden
Paarden zijn mijn passie en na zelf fanatiek gereden te hebben leg ik deze passie nu in de fotografie van deze prachtige dieren. We nemen hier goed de tijd voor. Gaan naar een mooie locatie en als het paard respect heeft voor het draad zetten we een mobiel paddock op zodat het lijkt alsof het paard daar los loopt. Hier fotografeer ik portret en actiefoto’s. Maar alles met het motto: veiligheid voorop! Er gaat altijd iemand met me mee om te ondersteunen. En hier komen de mooiste foto’s uit. Bij de shoot zit een totaal pakket van 20! foto’s in hoge resolutie inbegrepen.

Honden
Een hond is vaak de beste vriend van een mens. Hoe leuk is het dan om je hond op een mooie manier te laten vastleggen op een foto en eventueel de band tussen jou en/of jouw gezin met de hond? Je kunt ook foto’s van je hond laten maken in de studio met een witte of zwarte achtergrond. Bij de shoot zijn 5 foto’s in hoge resolutie inbegrepen. Meer bijbestellen is mogelijk.

Zwangerschap
Een zwangerschapshoot doe ik meestal tussen de 32 en 36 weken wanneer je buik op z’n mooist is. Ik heb een aantal zwangerschapsjurken waar je uit kunt kiezen, maar je mag natuurlijk altijd zelf kleding meenemen. Bij de shoot zijn 5 foto’s in hoge resolutie inbegrepen. Meer bijbestellen is mogelijk.

Shortshoot profiel
De shortshoot (1 persoon) is ideaal om een mooie zakelijke profielfoto te krijgen. In tegenstelling tot veel andere shoots doe ik deze shortshoot in de studio waarbij je kunt kiezen tussen een witte en zwarte achtergrond. De shoot duurt ongeveer 10 minuten en je krijgt 3-5 foto’s waar je er 1 van uit kunt kiezen die je als profielfoto wil.

×

Privacy Policy Settings