Wie ben ik?

Martine is een award winning fotografe en gespecialiseerd in actiefotografie met dieren (paarden), maar ook in het fotograferen van bruiloften en spontaan op de foto zetten van mensen/kinderen.

“Wat ik het mooie vind aan fotograferen is de veelzijdigheid. Voor mij is een shoot nooit hetzelfde. Als er een shoot bij mij geboekt wordt vorm ik me van tevoren al wel een beeld van hoe we de shoot gaan doen en wat het resultaat moet zijn qua sfeer. Daar merkt de klant eigenlijk niets van want tijdens de shoot wil ik dat het zo spontaan mogelijk verloopt. Kinderen kunnen lekker hun eigen gang gaan terwijl ik er omheen fotografeer. Uiteraard let ik dan goed op inval van het licht e.d. maar daar merken de kinderen niets van. Zo krijg ik de meest spontane foto’s en ontspannen mensen en dat is mijn doel. En als moeder van een 17-jarige zoon weet ik ook wel goed met pubers om te gaan:-)

Ik vind het ook heerlijk om mijn kennis te delen. Vandaar dat ik met grote regelmaat workshops geef. Het is prachtig om te zien hoe enthousiast de deelnemers aan de workshops zijn en ook vol passie gaan fotograferen. Daar haal ik veel energie uit.

52547-p-242409636-1489047471

Zoals gezegd is reizen ook een grote passie en dat combineer ik ook met fotograferen door mooie fotografiereizen naar Andalusië en Portugal te organiseren.

En zoals de tekst op de muur in mijn werkruimte zegt:

“A good life is a collection of happy moments”

En dat is wat ik vastleg….

×

Privacy Policy Settings