Workshops

Er zijn verschillende cursus/workshopmogelijkheden:

1. Basiscursus handmatig fotograferen € 125,-

2. Workshop Lightroom € 195,-

3. Workshop Photoshop € 195,-

4. Workshop studiofotografie € 250,-

5 Vervolgcursussen/-workshops € 250

6. Combinatieworkshop fotografie & bewerken (LR &PS) € 150,-

Toelichting:

1. Basiscursus handmatig fotograferen.
Heb je altijd al meer uit je spiegelreflexcamera willen halen? Leer dan de camera compleet handmatig te bedienen. Je kunt zo veel meer effecten bereiken en je weet in elke situatie de camera op een juiste manier in te stellen.
De basiscursus wordt in kleine groepen (5-8) gegeven. Het bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte (van 10u tot ongeveer 15.30u). De praktijkmiddag is gericht op portret- en actiefotografie. Kosten € 125,-.

Schema voor de volgende geplande cursussen:
“Wordt voor 2019 nog nader bepaald”

2. Workshop Lightroom
Bij deze cursus leer je je foto’s te bewerken in Lightroom. Deze cursus wordt 1 op 1 gegeven. Duur ca 4 uur (inclusief lunch). Kosten € 195,-.

3. Workshop Photoshop
Deze workshop wordt ook 1 op 1 gegeven en duurt 4 uur (inclusief lunch). Aangezien het niet mogelijk is om geheel photoshop in 4 uur te leren geef je van tevoren aan welke onderdelen je wil leren. Kosten € 195,-.

4. Workshop studiofotografie
Lijkt het je leuk om zelf eens aan de gang te gaan met studiofotografie? Dan kun je de basis tijdens deze cursus leren. Na een theoretisch gedeelte gaan we de praktijk oefenen in de studio van BellaVie PhotoArt. Ook deze cursus wordt 1 op 1 gegeven en duurt ca 4 uur. Mocht je deze cursus met z’n tweeën willen volgen, neem dan even contact op. Kosten € 250,-.

5. Vervolgcursussen/-workshops
Bij de vervolgcursussen wordt ingegaan op hetgeen waarin de cursist zich verder in wil ontwikkelen. Sommigen willen bijvoorbeeld meer weten over het fotograferen met natuurlijk licht of bijvoorbeeld fotograferen bij zonsondergang. Deze cursus gaat dus specifiek in op de wensen van de cursist en wordt ook 1 op 1 gegeven. Kosten € 250,-.

6. Combinatiecursussen fotografie en bewerken
Bij deze groepscursus fotograferen we een aantal mooie settings waarna we de foto’s gaan bewerken. Je hebt hiervoor al wel basiskennis nodig van handmatig fotograferen en een laptop met Lightroom en Photoshop. Bij het bewerken leer je o.a. hoe storende elementen uit een foto weg te werken, luchten te vervangen en een zonnetje toe te voegen. De workshop is € 150,-

Heb je eenmaal een cursus gevolgd bij BellaVie PhotoArt dan kun je (als je dit wilt) worden toevoegd aan besloten Facebookpagina waar alle cursisten in zitten. Je kunt hier altijd vragen stellen, foto’s voorleggen en meningen uitwisselen. Ook worden er uitjes georganiseerd om met een groepje fotografen op pad te gaan.

Wil je graag over andere onderwerpen in de fotografie iets leren of meer informatie willen hebben over bovenstaande cursussen? Neem dan vrijblijvend contact op met Bellavie PhotoArt via bellavie@live.nl.

×

Privacy Policy Settings